Om

Om mig

Välkommen hit

Hej, det är jag som är Katja.

Jag har en bakgrund som högstadielärare och jag har allitd haft ett brinnande intresse för att hjälpa och dela med mig av mina erfarenheter. Genom livets olika kringelikrokar hittade jag Lee Seger och Sanne Soleil och deras kurs Andlig Coach. Under sju månaders tid hade jag dessa två underbara själar som mina mentorer och jag hade inte kunnat få bättre vägledning än från dem. Jag är idag Diplomerad Andlig coach och erbjuder vägledande samtal och coachning.


Min fasta övertygelse är att vi INTE är vårt förflutna. Våra uppleveser och vårt förflutna är bara lärdomar som fört oss dit där vi är idag. Vi är här och nu, i ett tillstånd, och i en skapelse som våra tankar och känslor utformat och som våra handlingar realiserat. Vi styr vår verklighet.


Vi har alla en inneboende styrka, och den styrkan är vår själ. Ibland kan man glömma den styrka man besitter, men kommer man underfund med sina drömmar och glädjeämnen i livet och vet hur man ska kanalisera dem till verklighet, är mycket vunnet.

När du tillför adekvat vägledning till ditt dagliga liv, kommer du med lätthet och tillförsikt ta stegen mot att leva det liv du är ämnad för, ditt verkliga kall här på jorden.


Lever DU det liv du vill leva? Är du i balans med dina drömmar och värderingar eller lever du ditt liv så som omgivningen förväntar sig att du ska leva?

Är du nyfiken på hur ditt liv kan se ut om du lever i samklang med nuet och skaparkraften? Då kan coachande samtal hjälpa dig.

All kärlek, Katja

Att använda sig av helaingkort/tarotkort, rökelse och kristaller är givetvis inget måste men det har hjälpt mig oerhört när det gäller att komma underfund med frågor som legat och grott. Min kortlek är som en kär vän som jag plockar fram på daglig basis, en underbar rutin som jag idag inte hade velat vara utan.


Under mina tio samtal introducerar jag kortläggning för mina klienter och hur man kan ta hjälp av korten i många olika situationer. Jag använder mig bland annat av Lee Segers underbara healingkort, som är på bild här bredvid.

Vad gör en Andlig Coach?

Som andlig coach hjälper jag dig att hitta ett nytt förhållningssätt till livet.


Under våra samtal pratar vi om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Vi fördjupar oss i närvaro och våra inre rum. Hur det är att vara vägledd och i balans, och hur man kan använda kroppen som sin vägvisare.